Contact: +32 (0) 61 28 95 86 - Mail: info@evolutionlogique.com

HotelLesNutons

Accommodatie Leerhuis & Hospitality Place Les Nutons

Omdat wij de randvoorwaarden net zo belangrijk vinden als de training zelf, werken wij vanuit trainingslocaties in het rustige en bosrijke gebied in de Belgische Ardennen. Altijd een unieke leerplek om de waan van de dag even achter u te laten. Ook hier kunt u van ons aandacht en kwaliteit verwachten. Niet alleen als het gaat om de training maar ook wat betreft de randvoorwaarden. Alles is er op ingericht dat u zich volledig kunt focussen op waar u voor komt. We houden rekening met uw wensen en staan klaar om u te helpen waar dat nodig is.

Ruimte

Good food & flexibility

Wij gaan niet binnen zitten als we bij mooi weer op het terras kunnen lunchen. Ook op culinair gebied zorgen wij er voor dat u niets te kort komt. Het hospitality team van Evolution Logique draagt dagelijks zorg voor een volledig serviceconcept en denkt proactief mee als het gaat om servicegerichtheid en het inspelen op uw behoefte. De diverse maaltijden worden bereidt met verse streekproducten en zijn seizoensgebonden. Verse asperges in het voorjaar, wildgerechten in de winter en een uitgebreide barbecue in de zomer zijn een greep uit de culinaire keuken van Les Nutons. Vanzelfsprekend houden wij op verzoek ook rekening met speciale diëten.

Uw privé hotel

In Les Nutons maakt u altijd als enige gebruik van onze trainingsaccommodatie. In ons complex heeft u de beschikking over 19 kamers met ruime badkamers, een bar, restaurant, een inspirerende leerruimte voor 30 personen en 2 kleinere zalen van ieder 10 personen. In het Bos-chalet met open haard kunt u direct opvolgend aan een buitenactiviteit ervaringen en doelstellingen evalueren. Het gebruik van flip-overs, TV, beamer, stiften, pennen en WIFI maken bij ons deel uit van de standaard faciliteiten. Ten slotte is Evolution Logique eigenaar van unieke trainingslocaties in de nabije omgeving. In het bos ligt een 10 holes par 3 Cross Country golfbaan, vijvers en klimrotsen, en wij beschikken over alle materialen en uitrustingen die u hierbij nodig heeft.

Trainingspartner of vergaderarrangement?

De accommodatie en de locaties van Evolution Logique vormen stuk voor stuk de ideale plek voor uw eigen training- en blended learning oefeningen en daarom willen wij deze graag met u delen. Wilt u met uw bedrijf of uw team op een andere manier vergaderen of bent u een trainingspartner en op zoek naar een geschikte locatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit Hospitality Place Les Nutons overleggen en luisteren we naar uw wensen en spelen in op de actualiteit van uw trainingsverzoeken zowel inside als outside. Voor meer informatie aangaande tarieven en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.

Boek Accommodatie Leerhuis & Hospitality Place Les Nutons

Voor meer informatie over onze locatie kunt u contact opnemen met Oscar van Tol +32-495213397 of Annita Smits: Tel 0032 (0)61/28.95.86 – info@evolutionlogique.com

CONTACT

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial