Contact: +32 (0) 61 28 95 86 - Mail: info@evolutionlogique.com

Testimonials.

De band die ik de loop der jaren heb opgebouwd met de mensen van Evolution Logique houdt niet op bij het volgen van een training. Ik weet dat ik altijd bij ze terecht kan voor een klankbord. Dat maakt dat ik het gevoel krijg dat zij daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Het menselijke aspect onderscheidt ze van anderen, het blijft niet bij ‘het leren van een kunstje’. Evolution Logique is beleven en meemaken.
Lion van Gerven
Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus. De training leert Schuitemaker de inzichten die nodig zijn om een levenslange betrouwbare partner te zijn voor haar relaties.
Gonnie Zoon
Evolution Logique ondersteunt leidinggevenden om te groeien in hun persoonlijke kwaliteiten als leider en hen te leren deze persoonlijke kwaliteiten in te zetten voor het behalen van de gewenste resultaten van hun afdeling of bedrijfsonderdeel.
Andre Reurink
Een partner kiezen om u zelf, uw team of organisatie te ontwikkelen, is een belangrijke beslissing. U moet er zeker van kunnen zijn dat de organisatie die u kiest ook daadwerkelijk helpt om de beoogde leerdoelen te bereiken. U wilt ook kunnen rechtvaardigen dat de investering die u doet leidt tot oplossingen die lange tijd hun vruchten blijven afwerpen. De expertise van Evolution Logique in combinatie met de bewezen concepten van de theorieën die zij hanteren resulteert in een vormgeving van ervaringsgericht leren. De resultaten zijn inmiddels bewezen en worden door deelnemers verteld in het boekje Someday is not a day of the week. Uw keuze voor een partner om u zelf of uw mensen te ontwikkelen is daarmee gemakkelijk geworden.
Cor van de Schoot
Als ik aan de RZL terug denk blijft een credo mij altijd bij en deze duikt ook vaak op onverwachte momenten weer op; je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk. Het is voor zowel privé als zakelijk een eye opener die mij nog regelmatig helpt.
Martin Westerbeek
Een unieke mogelijkheid voor talenten om zichzelf te ontwikkelen en over de grenzen van de eigen organisatie het blikveld te verruimen.
Lex Vogel
Door je volledig te onttrekken aan je dagelijkse omgeving, kun je bij Evolution Logique weer eens helemaal terug naar bij jezelf. Wat wil je nu eigenlijk van je werk of in het leven? Allerlei tools en oefeningen waarmee je weer full speed vooruit kunt.
Guus Vrencken
De ervaringen met elkaar maken dat het programma een bijzonder plekje in je hart krijgt, waardoor je met plezier terugdenkt aan wat je hebt geleerd.
Erik Schweitzer
Juist nu, in een tijd dat we op veel dingen bezuinigen, staat de deelname aan POM niet ter discussie. Nu investeren in talent legt de basis voor de toekomst.
Erica van Dijk
In deze onzekere tijd is POM juist onze blijk van vertrouwen in onze talenten. We nemen twijfel weg en bereiden ons voor op de volgende fase.
Arjan Dietz
Via noord, oost, zuid en west kom ik langzaam in de goede richting. Je blijft werken aan andere delen van het plan en blijft bijschaven om het te laten slagen.
Jeroen Otto
Als organisatieadviseur ben je altijd alert op toepasbare innovatie, wil je de opdrachtgever op een juiste wijze kunnen adviseren, want dat is je rol. Door de veelheid aan opleidings- en trainingsmogelijkheden, die inhoudelijk weinig of niet verschillen dan het logo of de grootte van het gebouw, waren wij, bij Erive Interimadviesbureau (www.erive.nl) aangenaam verrast enkele jaren geleden kennis te mogen maken met Evolution Logique. Naast de buitengewoon fijne sfeer op hun rustieke residence in Belgie even buiten het prachtvolle Houffalize, is het met name de kwaliteit van het management en de trainers die borg staan voor het succes. De gevolgde methodiek, waarbij theorie en praktijk feilloos op elkaar aansluiten én direct op een instructieve wijze in praktijk gebracht kan worden, geeft de deelnemers veel herkenning en daarmee een ondubbelzinnige leerzin. De wijze waarop management en trainers van Evolution Logique zich kunnen inleven in de werksituatie van managers en hun bedrijven staat op een buitengewoon hoog niveau. De niet aflatende betrokkenheid is de kern van hun corporate identity. Sprekend uit ervaring kan gezegd worden dat “onze” klanten veel succes gehad hebben bij zowel hun individuele deelname (RZL) als wel de door de medewerkers gevolgde groepstrainingen. Onze opdrachtgevers zijn allen van één ding meer dan overtuigd: “dat hadden we veel eerder moeten doen.
Frans Leeman
Ik heb in 2003/2004 bij jullie eerst een teambuilding gedaan met Arbo en Milieu, met het Afval Energie Bedrijf te Amsterdam. Ik was daar bedrijfsverpleegkundige. Naar aanleiding van deze teambuilding heb ik aansluitend vier blokken voor persoonlijk leiderschap bij jullie gevolgd. Deze week vond ik bij een grote opruiming thuis de afscheidsCD die we op het eind meekregen met iedereen zijn persoonlijke muziek en zeer persoonlijke ervaringen van en door iedereen. Ik moet zeggen: ik kreeg er tranen van in mijn ogen bij het afluisteren, en wat goed om deze CD weer af te luisteren na dik 5 jaar. Wat een waarheden als koeien, en wat kon ik me weer even helemaal inleven in de training destijds. Ik zag letterlijk weer alle mannen voor me waar ik als enige vrouw deze training meegedaan heb, de Shoeby mannen en Meyn met de kippeverwerkingsmachines, en de electromannen en niet te vergeten die grote Bart van de BP! En ik voelde weer jullie geweldige sfeer, het warme welkom, de gezellige uren aan de bar, de gastvrijheid en de lekkernijen van Koen en Kees, de pittige maar ook leuke opdrachten en blokken, maar ook zeker de emoties die ik toen allemaal doorgemaakt heb. En het mooiste is dat ik nu besef echt heel veel aan de training gehad te hebben en nog steeds hier plezier van heb, zowel bewust als ook onbewust. Ik merk dat ik nog steeds in gedachte mensen in de DISC plaats, wie is welk type….Is een soort hobby geworden. Sindsdien werk ik ook met heel veel plezier en voldoening in het AMC, ik heb echt mijn vak gevonden. Zit hier nu al ruim 5 jaar en geen enkele behoefte om weer verder te gaan. Absoluut mijn rust gevonden. Ik kan hier volledig mijn ei kwijt en heb echt een aantal talenten verder ontwikkeld. Ben verder gekomen in deze korte tijd dan ik ooit had durven dromen. En dat alles heeft ook een zeer positieve weerslag gehad op mijn privéleven. En jullie allen hebben hierbij zeker een flinke steen bijgedragen aan deze stap in mijn leven.
Helmy Brink
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial