Contact: +32 (0) 61 28 95 86 - Mail: info@evolutionlogique.com

Trainees traject.

Aanstormend management talent

Project Description

Trainees Traject_

Elke organisatie heeft talenten. Enthousiaste en goede mensen in wie u graag wilt investeren om ze te behouden voor uw bedrijf. Voor deze mensen is het belangrijk dat ze merken dat er in hun wordt geïnvesteerd. Zij gaan in de training ervaring opdoen in steeds verschillende situaties en verbreden zodoende hun referentiekader. Verder ontwikkelen zij inzicht in waar hun kwaliteiten liggen en hoe zij zichzelf en anderen kunnen ontwikkelen.

Periode

Variërend van een 3-daagse training tot een jaartraject, afhankelijk van uw eigen behoefte

Doelgroep

Deze training is bestemd voor aanstormend management talent tussen de 25 en 35 jaar met tenminste een HBO werk en denkniveau en die in de eerste fase van hun loopbaan staan.

Doel

Het realiseren van een proactieve houding in relatie tot uzelf, uw collega’s, het team en de organisatiedoelen en het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden om uw persoonlijke doelstellingen te realiseren.

Resultaten

• Persoonlijk Ontwikkelingsplan, opgesteld ism leidinggevende
• Persoonlijk Actieplan
• Het tegelijkertijd investeren in talenten verspreid over de hele organisatie, maakt dat de relaties onderling sterker worden, de samenwerking wordt verbeterd en mensen als vanzelf over de grens van afdelingen heen gaan kijken.

Inschrijven

Voor uitgebreide informatie kunt u direct contact opnemen met Oscar van Tol +32-495213397
Bel of mail voor algemene informatie over deze training met Evolution Logique, Annita Smits: Tel 0032 (0)61/28.95.86 – info@evolutionlogique.com

Please like & share:
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial