Contact: +32 (0) 61 28 95 86 - Mail: info@evolutionlogique.com

Resultaatgericht (Zelf)leiderschap.

Haal het maximale uit je leiderschap

Project Description

U leert leiding te geven aan uzelf en anderen. Daarvoor is een goede zelfkennis, gevolgd door een zelfdiagnose een vereiste. U leert richting te geven aan uw eigen doelen, de doelen van uw medewerkers en die van de organisatie. 70% van het plezier en succes van medewerkers is afhankelijk van hun directe relatie met hun leidinggevende. Toch hebben leidinggevenden zelden uitgewerkte en afgestemde plannen voor de ontwikkeling en motivatie van hun medewerkers. Organisaties hebben behoefte aan leiders die richting kunnen geven aan eigen doelen, de doelen van medewerkers en die van de organisatie. Wij helpen u deze vast te leggen in een plan dat u samen met de mensen die het moeten gaan uitvoeren gaat opstellen.

Periode

Twaalf dagen, verdeeld over vier modules van drie dagen. Deze training start twee keer per jaar in het voorjaar en het najaar. De eerstvolgende modules vinden plaats op:

Module 1: 11 – 12 – 13 april 2017
Module 2: 28 – 29 – 30 juni
Module 3: 13 – 14 – 15 september
Module 4: 15- 16 – 17 november

Aantal deelnemers

Maximaal 12 personen

Trainingskosten

€. 5.500 per persoon

Verblijfskosten

€. 1.680 op basis van 12 dagen en 4 x voorovernachting, exclusief consumpties en btw.

Doelgroep

Managers en leidinggevenden op HBO/academisch opleidings- en denk/werkniveau, die resultaatverantwoordelijkheid dragen en die:

  • hun visie/missie waar willen maken
  • willen werken aan het aanscherpen van de effectiviteit van de eigen interactie en het leiderschapsgedrag
  • op basis van hun persoonlijk kompas de resultaten van hun bedrijfsonderdeel willen verbeteren

De training richt zich op mensen die het verschil willen maken, mensen die beseffen dat ze aan de top van een piramide staan waarin zij voor 70% het geluk van hun medewerkers bepalen.

Doel

Inzicht in en ontwikkelen van uw persoonlijke kwaliteiten als leider en deze weten in te zetten voor het behalen van de gewenste resultaten van uw afdeling, bedrijfsonderdeel of organisatie.

Nu weet ik weer dat het belangrijkste voor mij is om te doen waar ik plezier in heb en waar ik mijn passie in kwijt kan. Dan groei je vanzelf. De functie van manager is een middel, geen doel.”

Wat levert de training Resultaatgericht (Zelf)Leiderschap u op?

  • een pro-actieve houding ten aanzien van uw eigen ontwikkeling en open staan voor het vragen en ontvangen van feedback op eigen prestaties
  • een uitgewerkt plan afgestemd met uw omgeving voor uw persoonlijke ontwikkeling, uw belangrijkste medewerkers en het team waarbinnen u werkzaam bent
  • u wordt handiger in het bereiken van doelen samen met anderen
  • meer zicht op eigen en andermans gedragsvoorkeuren, manier van werken en ontwikkelingsniveaus en weet deze zo effectief mogelijk in te zetten voor de organisatie
  • een goed onderbouwde visie op leiderschap.

Inschrijven

Voor uitgebreide informatie kunt u direct contact opnemen met Oscar van Tol +32-495213397. Bel of mail voor algemene informatie over deze training met Evolution Logique, Annita Smits: Tel 0032 (0)61/28.95.86 – info@evolutionlogique.com

Please like & share:
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial