Contact: +32 (0) 61 28 95 86 - Mail: info@evolutionlogique.com

Organisatie en Ontwikkeltrajecten.

Versnelling aan organisatieontwikkeling

Project Description

Iedere organisatie komt een keer op een punt dat oude patronen en gewoontes niet meer effectief zijn. Maar het doorbreken ervan is niet eenvoudig. Het vergt afstand, een frisse blik en de bereidheid om op een nieuwe manier te gaan werken. We gaan met u een organisatie specifiek stappenplan opstellen en begeleiden u in het uitrollen van de nieuwe patronen in de organisatie. Daarbij maken we gebruik van meerdere meetinstrumenten zoals DISC en Situationeel Leiderschap II. Maar ook de S-succescurve. Succesvolle producten, bedrijven en teams doorlopen een S-curve; ze starten moeizaam, komen in een versnelling, bereiken een piek en gaan ten onder. Wij gebruiken de S-curve om met u te ontdekken wat de stappen zijn die gezet moeten worden om succesvol te zijn. Als u daar inzicht in heeft, kunt u de stappen ook herhalen en dus succes borgen.

Doelgroep en doel

Een versnelling geven aan de gewenste organisatie ontwikkeling om in de toekomst gezamenlijke doelen te realiseren.

Resultaat

  • Organisatie specifiek stappenplan
  • Draagvlak in de organisatie Programma

Organisatie- en ontwikkeltrajecten zijn doorgaans langer durende trajecten, waarbij we gebruik maken van alles wat we in huis hebben. Zo kan het ook voorkomen dat mensen van uw bedrijf meedraaien in één van onze open trainingen of specifieke modules volgen als ‘persoonlijke effectiviteit’ of ‘situationeel leiderschap’. Afhankelijk van de specifieke situatie van uw bedrijf kunnen we ook speciaal inzetten op samenwerking in teams of juist coaching op individueel niveau.

Inschrijven

Voor uitgebreide informatie kunt u direct contact opnemen met Oscar van Tol +32-495213397
Bel of mail voor algemene informatie over deze training met Evolution Logique, Annita Smits: Tel 0032 (0)61/28.95.86 – info@evolutionlogique.com

Please like & share:
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial