Contact: +32 (0) 61 28 95 86 - Mail: info@evolutionlogique.com

Golf, Teams & Leiderschap.

"Fairway to heaven"

Project Description

Golf2

In Engeland zegt men dat als je iemand wilt leren kennen dan neem je hem een dag mee voor een rondje golf. Als je iemand of je zelf beter wilt leren kennen, je diepere motieven wilt begrijpen, het kunnen omgaan met succes maar vooral teleurstellingen en ook vanuit leiderschap wilt ervaren dat verschillende ontwikkel-fasen een andere aansturing behoeven, dan is golf een fantastische en leuke leermethode.

Doel

Het doel van het programma is om ons ‘meesterschap’ en plezier in het spel uit te breiden ongeacht op welk niveau je het speelt, of nog nooit hebt gegolfd. Het leert ons over de relatie die we hebben met ons zelf en met anderen, het leert ons om begrip van het leven te verbeteren en het helpt ons beter potentieel beter te benutten. We krijgen inzicht in onze sterke punten en hoe we ons kunnen ontwikkelen en leren dat ons innerlijke spel is wat er onder de oppervlakte- mentaal en emotioneel afspeelt niet zichtbaar is voor anderen maar wel onze resultaten beïnvloed.

G.O.L.F.; Game Of Life First

Dat er veel overeenkomsten zijn tussen golf en leiderschap is wel duidelijk, er zijn al veel boeken over geschreven. Maar in golf gaat het juist vaak om het leiden van jezelf en dat is voor velen een hele opgave. Golf is de enige sport waar je zelf scheidsrechter bent en lang niet iedereen kan met die rol omgaan. Op de golfbaan leer je ook de ander echt kennen. Als je zakelijk golft en met relaties een band wilt bewerkstelligen, is het handig te weten met wie je te maken hebt. Wat is voorkeursgedrag? Wat zijn je sterke en te ontwikkelen aandachtspunten? Hoe leer je juist op jouw kwaliteiten te vertrouwen. Als je jouw eigen voorkeursgedrag kent, en je ook het voorkeursgedrag bij anderen herkend wordt je effectiever in samenwerking en communicatie met anderen.

Het programma kan in twee varianten worden aangeboden; een tweedaags incentive programma of een driedaagse training. Onderwerpen die aan bod komen zijn; het kunnen maken en je houden aan werkbare spelregels die energie geven, vorm geven aan groepsprocessen vanuit hoge normen en waarden (fair play) en resultaat halen. Voor teams een mooie tool om met elkaar in contact te komen en de onderlinge samenwerking en prestaties te verbeteren. Tijdens de trainingsdagen zullen zoveel mogelijk ervaringsgerichte activiteiten plaatsvinden en dan met name op de eigen en speciaal voor de training ontwikkelde 10 holes par 3 Cross Country golfbaan in ons bos. De golfbaan en het hotel zijn exclusief gereserveerd voor uw groep, er bevinden zich geen andere gasten en alle aandacht gaat uit naar uw wensen en doelstellingen.

Golf3

Een GVB of golfervaring is niet vereist, het concept is geschikt voor zowel niet-golfers, beginnende golfers als gevorderde spelers

Aan het einde van de training ben je in staat om:

 • Je in verschillende ontwikkelfasen beter te presteren
 • Hebben we een groter bewustzijn van onze sterke punten, gedrag en mogelijkheden om te komen tot succes
 • Ervaren we nieuwe benaderingen die belemmeringen helpen te verdwijnen
 • Verdiepen we het gevoel van eigenwaarde, innerlijk weten, intuïtie en vertrouwen
 • Hebben we geleerd om het vermogen te versterken om verbinding te maken met ons zelf anderen en het spel
 • Persoonlijke reflectie en plezier in doen en presteren
 • Hoe plezier en presteren te herkennen en wat dat betekent in de vertaling naar het team en de thuis/werksituatie
 • Met behulp van de Succescurve leren de deelnemers om op een andere manier te komen naar planning en strategie afhankelijk van het ontwikkelniveau
 • Doelstellingen voor het komende jaar of voor het komende project worden helder geformuleerd
 • Zijn de doelstellingen en gevraagde prestaties duidelijk voor alle teamleden
 • Inzicht gekregen in de groepsprocessen en herkent de verschillende fases van teamontwikkeling
 • Inzicht in elkaars kwaliteiten
 • Teamspirit een boost gegeven en zijn de onderlinge banden aangehaald om vol vertrouwen de komende uitdagingen het hoofd te bieden.

Periode

Twee of driedaags programma

Trainingskosten

Trainingsprijs per dag €3000,- tot twaalf personen
In deze kosten zit inbegrepen de kosten van de golfprofessional, twee ervaren trainers, het exclusieve gebruik van de golfbaan en eventuele andere activiteiten, verzekering en materialen. Dit programma kan ook worden aangeboden als een op maat gemaakt incentive programma.

Verblijfskosten

De kosten voor het volledige hotel arrangement bedragen € 140,00 per persoon per dag. Dit is inclusief ontbijt, lunch, diner, dranken en snacks gedurende de dag. Niet inbegrepen zijn dranken in de bar en tijdens het diner.

Locatie

Op de trainingslocatie draait alles om aandacht en kwaliteit. Groepen maken altijd als enige gebruik van onze trainingsaccommodatie, Hotel des Nutons in Houffalize. De uitdagende 10 holes golfbaan staat exclusief voor uw groep tot uw beschikking. Het golfen vind plaats in informele sfeer, dus met spijkerbroek de baan op is geen probleem.
Extra

Er is géén GVB nodig om op de eigen golfbaan te spelen. De basisbeginselen zullen uitgelegd worden door een golf pro waardoor deze training voor iedereen geschikt is. Voor de gevorderde speler is er een samenwerkingsverband met twee schitterende golfbanen in de omgeving zoals Golf de Clervaux en Golf de Durbuy.

De trainers

Oscar van Tol, eigenaar van Evolution Logique is een gepassioneerd trainer en een autoriteit op het gebied van leiderschap en het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties.

Coen Schelfhorst is een echte hospitality professional. Met zijn ervaringen in de directie van de Efteling en als voormalig general manager van hotels en golfbanen is hij een expert op het gebied van “betoverende gastvrijheid en leiderschap”. Daarnaast kent hij als echte golfliefhebber alle ins- en outs van de sport.

Inschrijven

Voor uitgebreide informatie kunt u direct contact opnemen met Oscar van Tol +32-495213397
Bel of mail voor algemene informatie over deze training met Evolution Logique, Annita Smits: Tel 0032 (0)61/28.95.86 – info@evolutionlogique.com

Please like & share:
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial