Contact: +32 (0) 61 28 95 86 - Mail: info@evolutionlogique.com

DSC03412

Gedrevenheid, aandacht en kwaliteit

Al ruim 20 jaar zijn wij partner in persoonsgerichte trainingen waarbij we ons richten op het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Ons doel is om te laten zien dat mensen heel krachtig in staat zijn om neer te zetten waar ze naar toe willen. En vervolgens te helpen om daar ook daadwerkelijk te komen. Het opstarten van dit proces en begeleiden daarvan is onze kracht. Dat doen we op een geheel eigen manier, waarbij we u door ervaringsgericht leren laten zien dat leren niet alleen leuk is, maar ook beklijft. Dat kan bij ons in korte en langere trajecten, in open of in-company trainingen en individueel, als team of in groepsverband.

Missie

Wij helpen u het beste uit uzelf te halen. Weet u wanneer u zelf het meest in uw kracht bent? En waar de kwaliteiten van uw medewerkers liggen? Weet u hoe u de eigen talenten en die van uw team zodanig kunt benutten dat er een topteam ontstaat? Wij bieden u ondersteuning en begeleiding in het bewust maken van uw persoonlijke kracht en de kwaliteiten van uw medewerkers, het ontwikkelen van uw en hun bestaande talenten en het werken vanuit de eigen authenticiteit in relatie tot de omgeving, collega’s en de bedrijfsbelangen van de organisatie.

Leiderschap is een vak en niet iets dat je er zomaar even bij doet. Je hebt te maken met voorkeursgedrag. Als je je eigen voorkeursgedrag (her)kent, dan besef je dat jij als leider ook met het voorkeursgedrag van anderen te maken hebt.
Oscar van Tol, oprichter Evolution Logique

Visie

Zowel in onze open- als in-company trainingen werkt u op basis van de methodiek van ervaringsgericht leren. Onze ervaring leert dat mensen over een behoorlijke hoeveelheid kennis beschikken, maar het vaak niet weten toe te passen. Door te “doen – reflecteren – denken – experimenteren – weer doen” weet u niet alleen wat u wilt, maar voelt u ook wat voor een effect een verandering of ontwikkeling op uzelf en anderen heeft. De praktijksimulaties (zowel binnen als buiten) vormen een belangrijk middel om processen zichtbaar te maken en gericht na te bespreken. Daarbij maken we gebruik van het door onszelf ontwikkelde Kompasmodel en bewezen meetinstrumenten als DiSC, the Wave en de modellen Situationeel Leidinggeven.

Testimonials

We zijn trots op de goede resultaten die Evolution Logique steeds weer behaalt. Lees de testimonials van afgelopen jaren eens rustig door.

De band die ik de loop der jaren heb opgebouwd met de mensen van Evolution Logique houdt niet op bij het volgen van een training. Ik weet dat ik altijd bij ze terecht kan voor een klankbord. Dat maakt dat ik het gevoel krijg dat zij daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Het menselijke aspect onderscheidt ze van anderen, het blijft niet bij ‘het leren van een kunstje’. Evolution Logique is beleven en meemaken.
Lion van Gerven

Voor wie

Onze trainingen richten zich op mensen en organisaties die een verschil willen en kunnen maken en bereid zijn dingen anders te doen. Onze trainingen op het gebied van leiderschap zijn niet alleen gericht op leidinggevenden, maar ook op mensen die het heft in eigen hand nemen, die zichzelf sturen. Mensen voor wie de “wat” en “waarom” vraag belangrijk is en die samen met anderen het “hoe” en “wanneer” willen vormgeven. Organisaties vragen tegenwoordig om mensen die het verschil kunnen maken in een wereld die steeds sneller verandert, waar competitie heerst en waar overnames zich opvolgen. Mensen die op bezielende wijze een dynamisch evenwicht kunnen creëren tussen verschillende belangen. Leiders die maatschappelijk nut en resultaat verbinden aan de behoeften van mensen, teams en organisaties. In zo’n voortdurende veranderende omgeving, die bovendien veeleisend is, is het belangrijk dat u en uw team autonoom en vanuit de eigen krachten kunnen blijven opereren.

Klantenlijst

ABN AMRO International
ABN AMRO Nederland
Afval Energie Bedrijf Amsterdam
Marvelo/Ahold
Ammeraal Beltech Holding
Anthos Consult
At Kearney Consulting
Bejo Samen GmbH (D)
Bejo Zaden bv
BHV Provincie N-Holland
Biogen International bv
BP Nederland bv
C&A (Traject Talent Management NL)
Compass Group
DOW Benelux
Efteling Golf
Efteling Hotel
Efteling Park
Eldim

Forbo Flooring
Hogeschool Den Haag
Hogeschool In-Holland
HPN Office Equipment
Ingenieursbureau Oranjewoud
International Iron & Steel Institute
KLM
Livera
Loders Croklaan
Lucky&Co
Meyn FPT bv
Philips Eindhoven
Pipelife Nederland bv
Nederlandse Business Academy
Mentally Fit
PontMeyer
Rabobank
Randstad Holding
C&A

Ontmoet ons team

Oscar van Tol

Oprichter Evolution Logique

Gepassioneerd trainer en een autoriteit op het gebied van leiderschap en het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties.

Paul Slangen

Trainer

Succesvolle samenwerking ervaren en ontwikkelen op de weg naar aansprekende prestaties. Energiek en inspirerend.

Coen Schelfhorst

Trainer gastgerichtheid & leiderschap

Sterk in het ontwikkelen van gastvrijheid en klantgerichtheid. Passie voor Hospitality, golf, leisure, foodservice en leiderschap

Ellen Lejeune

Trainingsactrice

“De enige wijze waarop je een meerwaarde voor de training en haar deelnemers kunt zijn is door zelf eerlijk en oprecht te zijn.”

Reinier van Dieren

Trainer

Wil inspireren, motiveren en mensen in beweging krijgen. Heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschapskwaliteiten.

Olaf de Rooij

Trainingsacteur

Allround trainingsacteur in uiteenlopende branches. Is ook ontwikkelaar van modules en rollenspelen voor trainingen.

Marjolein De Kroon

Trainer gastgerichtheid & leiderschap

Veel (management) werkervaring in de hospitality branche. Heeft passie voor begeleiden en inspireren van mensen.

Annita Smits

Eigenaar Evolution Logique | office

Is de zichtbare en onzichtbare kracht achter de trainingen, kennis en oprichting van Evolution Logique.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial