Contact: +32 (0) 61 28 95 86 - Mail: info@evolutionlogique.com

Evolution Logique deelt graag 20 jaar kennis & inspiratie

Al ruim 20 jaar zijn wij partner in persoonsgerichte trainingen. Wij ontwerpen en geven vorm aan veranderingstrajecten in organisaties. Bent u bezig met de ontwikkeling richting de toekomst, de herstructurering van uw organisatie of ziet u kansen om uw mensen en teams sterker in te zetten? Naast het trainen van mensen, teams en organisaties, adviseren wij bedrijven en organisaties over talentontwikkeling, (hospitality) leiderschap, organisatieontwikkeling, trainingsconcepten en het vergroten van eigen initiatief en potentie.

Who Moved My Cheese

In het boek van Spencer Johnson “Wie heeft mijn kaas gepikt” worden de vier hoofdrol spelers geconfronteerd met het probleem dat op een dag hun kaas op is. Kaas is in dit verhaal een metafoor voor het verliezen van verworvenheden, zoals je baan, relatie en/of andere gewenningen. Wat doe je als datgene wat je gewend bent er niet meer is?

20 jaar kennis en inspiratie over

Over welke cultuur, houding, passie en mogelijkheden moet de organisatie van de toekomst beschikken om het verschil te kunnen maken – om écht succesvol te kunnen zijn? Hoe bouw je vervolgens een langetermijn relatie op met je klanten die aansluit bij hun behoefte? Na een korte strategische sessie met Evolution Logique beschik je over instrumenten om de mens (klant en medewerker) nog meer centraal te zetten.
Goed leiderschap stimuleert individuen en teams om taken te volbrengen die zowel op de korte als de lange termijn gericht zijn. Je ontwikkelt mensen in je organisatie. Je plaatst de ander centraal. Je verplaatst en herkent je in de behoefte van een ander. Wil je nog meer uit je mensen halen? Na een inspirerende in-company sessie met Evolution Logique zie je zelf nieuwe kansen en mogelijkheden in je organisatie. 
Door gericht aandacht te besteden aan de talenten die écht willen in je organisatie, bereik je meer. Focus op één groep (vaak de 33% van het geheel die echt wil) en laat die succesvol zijn. En laat deze invloed vervolgens steeds groter worden – de zogenaamde ‘olievlek’. Evolution Logique geeft niet alleen uitgebreide trainingen aan mensen die deze olievlek te laten ontstaan, we komen ook graag in uw bedrijf langs om tijdens een sessie de lat voor medewerkers en teams hoger te leggen.

Een greep uit onze boekenkast

We laten ons graag inspireren door anderen. Dit zijn de boeken die we lezen. Klik op de covers voor meer informatie in een nieuw venster:

 

9789022563793-240x300
plaatje-131-_normal

Informatie sessies

Wilt u meer informatie wat Evolution Logique voor u kan betekenen? U kunt direct contact opnemen met Oscar van Tol +32-495213397. Bel of mail voor algemene informatie over Evolution Logique, Annita Smits: Tel 0032 (0)61/28.95.86 – info@evolutionlogique.com

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial