Contact: +32 (0) 61 28 95 86 - Mail: info@evolutionlogique.com

Het boek Hospitality Leiderschap

Leiderschap vanuit een gastvrijheidsperspectief. Een nieuwe vorm van leiderschap die je bedrijf vooruitbrengt in een sterk veranderende tijd. Bestel het boek of volg de training, maar nog liever komen we met je in gesprek over Hospitality Leiderschap in jouw organisatie. We komen graag bij je langs!

No matter how long your have been alive, it is never too late to get better as a manager, leader, citizen or parent.
The lessons in this book will teach you some new and different ways to become a great manager and leader. When we are born, we are all the same. It is education that makes us different. Good luck with your journey.
Lee Cockerell; voormalig Vice President van Walt Disney Cooperation over het boek Hospitality Leiderschap

De inhoud van het boek

Cover boek

 

Een onbekende die jouw boodschappen afrekent bij de kassa omdat je je portemonnee hebt vergeten; een taxichauffeur die je dusdanig inspireert dat je perspectief op de wereld verandert; een ziekenhuismedewerker die in de winter rolstoelen verwarmt met kruiken; een hotelmedewerker die je kapotte koffer repareert vlak voordat je het vliegtuig instapt. Hoe vaak heb je een vriendelijke service ervaren? Was het op een vliegveld, in een restaurant of in een andere ”hospitality”-omgeving? Of gewoon op straat?

Vanuit Evolution Logique hebben Oscar van Tol en Coen Schelfhorst dit boek over hospitality leiderschap geschreven. Hierin combineren we waardevolle leiderschapslessen met de beste inzichten uit de hospitalityindustrie. Ons uitgangspunt is te onderzoeken wat voor wereld je kunt creëren als je de ander centraal plaatst, zoals dat in de hospitalityindustrie van nature het geval is. Dit boek is een pleidooi voor een nieuwe, empathischere stijl van leidinggeven en bestaat uit een verzameling van inspiratie, voorbeelden, anekdotes, theorie en vragen.

De trainers en schrijvers van het boek

PortretOscarOscar van Tol, gepassioneerd trainer en een autoriteit op het gebied van leiderschap en het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Hij is eigenaar van het Evolution Logique trainingsbureau en de trainingslocatie in België.

coen schelfhorstCoen Schelfhorst is een echte Hospitality professional. Met zijn ervaringen in de directie van de Efteling en als voormalig general manager van diverse hotels en golfbanen is hij een expert op het gebied van “betoverend gastvrijheid en leiderschap”.Sneak Preview

Bestel het boek

Je kunt het boek (€ 24,95,- inclusief btw, excl. verzendkosten) bij managementboek.nl bestellen. Voor informatie over het boek of de Hospitality Leiderschap training stuurt u een mailtje naar Annita Smits via info@evolutionlogique.com. Alvast dank voor de interesse!

Download gratis de inleiding

HL01kopie Klik op de stapel boeken om de inleiding te downloaden.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial