Contact: +32 (0) 61 28 95 86 - Mail: info@evolutionlogique.com

Schrijf je nu in voor de training Hospitality Leiderschap! Voor leidinggevenden die willen ontdekken waar het om draait bij het beïnvloeden en begeleiden van anderen.

HL

Gastvrijheid is de kunst om verwachtingen te overtreffen, mensen het gevoel te geven welkom te mogen zijn en centraal te laten staan in het vervullen van hun verlangens. Door leiderschap vanuit een nieuw gastvrijheidsperspectief te benaderen, komt er een stoot energie in de organisatie vrij. Resultaat? Duurzame klant-relaties en alerte medewerkers die zich verantwoordelijk voelen en initiatief tonen. De training Hospitality Leiderschap geeft een nieuw perspectief op leiderschap en biedt de beste voorbereiding om de (organisatie)toekomst NU vorm te geven! We zijn er trots op dat ons gedachtegoed de bijzondere goedkeuring krijgt van mister Hospitality himself Lee Cockerell – voormalig Executive Vice President of Operations, Walt Disney Parks and Resorts.

imgresNo matter how long you have been alive, it is never too late to get better as a manager, leader, citizen or parent.
 The lessons in this book will teach you some new and different ways to become a great manager and leader. When we are born, we are all the same. It is education that makes us different. Good luck with your journey.
Lee Cockerell; voormalig Vice President van Walt Disney Cooperation over het boek Hospitality Leiderschap

Training gebaseerd op ons boek vol voorbeelden

HospitalityLeiderschapCover
De training is gebaseerd op ons boek waarin waardevolle leiderschapslessen gecombineerd worden met de beste inzichten uit de hospitalityindustrie waardoor “Hospitality Leiderschap” ontstaat: leiderschap vanuit een gastvrijheids perspectief. Je vindt hier meer informatie over het boek, inclusief sneak preview.

Trainers Oscar (Evolution Logique) en Coen (OOKs/Efteling)

PortretOscarOscar van Tol, gepassioneerd trainer en een autoriteit op het gebied van leiderschap en het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Hij is eigenaar van het Evolution Logique trainingsbureau en de trainingslocatie in België.

coen schelfhorstCoen Schelfhorst is een echte Hospitality professional. Met zijn ervaringen in de directie van de Efteling en als voormalig general manager van diverse hotels en golfbanen is hij een expert op het gebied van “betoverend gastvrijheid en leiderschap”.

De training

De training Hospitality Leiderschap draait om een nieuwe (levens) houding waarbij de basisgedachte is: service aanbieden vanuit de ander. Je verplaatsen en herkennen in de behoefte van de ander. Bouwen aan een duurzame relatie, aan korte en lange termijnsuccessen en resultaten. Deelnemers leren in de training dat gastgerichtheid geen ‘trucje’ is maar een houding. Gedrag dat anderen inspireert en waarmee zij ‘het geluk’ van hun medewerkers (klant, shareholders) voor een groot gedeelte kunnen bepalen. Download de PDF voor meer informatie. De trainingsdata zijn in september en december 2015.

Opbouw van de training

Het programma bestaat uit twee modules: een driedaagse (module I) en een tweedaagse (module II). Het is een combinatie van ervaringsgericht leren, aangevuld met diverse theorieën en een praktische vertaalslag naar de eigen situatie. We bieden de Hospitality training ‘blended’ aan: we werken hiervoor met acteurs en praktijkcases. De training is gericht op die mensen die beseffen dat leidinggeven niets anders is dan een beïnvloedingsproces waarbij de ander, de gast, centraal staat. Dit kan de interne of externe klant zijn maar ook de betrokken shareholders.

Boek de training voor juni en september

Het programma is bestemd voor managers die echt het verschil willen maken met hospitality, maar niet per se in deze branche actief zijn. De hospitality attitude is namelijk overal toepasbaar. Voor leidinggevenden die willen ontdekken waar het om draait bij het beïnvloeden en begeleiden van anderen, is deze training een must!
Voor meer informatie over het gedachtegoed en training van Hospitality Leiderschap kunt u direct contact opnemen met Oscar van Tol +32-495213397. Bel of mail voor algemene informatie over Evolution Logique, Annita Smits: Tel 0032 (0)61/28.95.86 – info@evolutionlogique.com

DOWNLOAD PDF

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial